logobanner2

Vitaal Mix 1 Kg

Vitaal Mix 1 Kg
Vitaal Mix 1 Kg
32.10
InStock
 
Aantal

Volgens vele klanten "De vitaminebrok van Hayster Healthy Herbs"
Een supplement van hoge kwaliteit met alle belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen die nodig zijn ter ondersteuning van een optimale gezondheid. Voor de aanvulling van het rantsoen van werkende paarden, paarden in rust, drachtige en zogende merries, opgroeiende paarden, oudere paarden, etc.

Ook wanneer uw paard een verminderde conditie en/of weerstand heeft kan het veel baat hebben bij Hayster Vitaal Mix. Ook paarden waarvan bekend is dat zij moeite hebben om van de doffe wintervacht af te komen, kunt u helpen door nu Vitaal Mix aan het voer toe te voegen. Vitaal Mix is tevens een hele goede aanvulling voor paarden die een antibiotica kuur krijgen of gehad hebben.

Gebruik:
Bij voorkeur 's avonds aan de laatste portie voer toe te voegen. Vitaal Mix bevat verschillende soorten grassen en kruiden, boordevol vitaminen, mineralen en sporenelementen op organische basis.

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: 10 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Kan onbeperkt gegeven worden maar het is raadzaam om het periodiek te geven en de periodes ongeveer 3 maanden te laten duren.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen. Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN