logobanner2

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Voergezond hanteert geen voorraden van voeders of supplementen; deze worden pas geproduceerd indien een bestelling via onze webshop geplaatst is en betaald is. Na betaling wordt de bestellingin behandeling genomen. Een bestelling wordt doorgaans binnen 7 werkdagen verzonden.Afhalen is niet meer mogelijk bij Voergezond. Via email krijgt u hier bericht over. De levertermijn van 7 werkdagen is slechts een indicatie en kan niet leiden tot enig recht op schadevergoeding of aansprakelijkheid. 

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief de handelings- en verzendkosten. De handelings- en verzendkosten zitten dus niet in de prijs verstopt; deze worden tijdens het bestelproces berekend en zichtbaar. 

Verzendingen worden niet franco geleverd, ook niet boven een bepaald bestelbedrag. Gratis verzenden bestaat niet en Voergezond wil de kosten transparant houden.

Voergezond verzend alleen pallets en geen pakketten. Kleine bestellingen verlopen via onze distributiepunten, waar afhalen ook een mogelijkheid is.

Retourneren

1. De Klant is verplicht om bij aflevering te onderzoeken of het Artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Indien dit niet het geval is, dient de Klant Voergezond daarvan binnen 2 dagen na de vaststelling daarvan gemotiveerd hiervan op de hoogte te stellen.

2. Ingediende klachten of bezwaren schorten de betalingsverplichting niet op.

3. Indien de Klant een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft de Klant het recht het product binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering, in de originele verpakking, ongebruikt, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd aan Voergezond te retourneren. De Klant dient een kopie van de factuur bij te voegen en via email aan Voergezond kenbaar te maken dat men een product wil retourneren en van de koop wil afzien. Is het product gebruikt of is de verpakking door gebruik beschadigd dan wordt het retour wel geaccepteerd maar eventuele schade aan verpakking of product zal in rekening worden gebracht. De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de Klant.

4. Van het retourrecht zijn uitgesloten bijzondere aanbiedingen buiten deze website om (b.v. beurzen), voor in opdracht vervaardigde artikelen c.q. artikelen die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de Klant, artikelen die specifiek op een persoon, bedrijf of organisatie zijn toegesneden of voor artikelen die voor een speciale prijs zijn verkocht (b.v. aanbiedingen); alle producten die op bestelling worden gemaakt en een beperkte houdbaarheid hebben, zoals onze voeders, supplementen, ruwvoeders, zalven en oliën.

5. Voergezond accepteert geen retourzendingen zonder dat de Klant Voergezond eerst hierover heeft bericht en Voergezond de Klant schriftelijk of via email de acceptatie heeft bevestigd. In de bevestigingsmail of brief wordt tevens het retouradres vermeld waarnaar de Klant het Artikel naar kan retourneren.

6. Rembours zonder voorgaand overleg, niet voldoende en ongefrankeerde pakketten, worden geweigerd.

7. Indien de artikelen ongebruikt en tijdig worden geretourneerd, dan stort Voergezond het aankoopbedrag binnen uiterlijk 30 (dertig) dagen retour op de bankrekening van de Klant.

8. Wanneer de afgeleverde artikelen niet binnen 14 (veertien) kalenderdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door de Klant zonder enig bezwaar geaccepteerd en kunnen dan niet meer geretourneerd worden, ongeacht de staat van het product.

9. Retourzendingen van artikelen is voor rekening en risico van de Klant. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN