logobanner2

Ruwvoeders

Ruwvoeders van kwaliteit 

Ruwvoeders van Hayster Healthy Herbs worden geteeld onder strenge gecontroleerde omstandigheden. Dat wil zeggen dat er rekening gehouden wordt met vele tientallen zaken zodat de planten onder goede (natuurlijke) omstandigheden kunnen groeien, waardoor er geen disbalans in de plant ontstaat m.b.t. vitaminen en mineralen en alle andere stoffen die in een plant aanwezig zijn. Hierbij spelen o.a. grondsoort, bemesting, tijdstip van oogst, manier van oogst, etc.  een belangrijke rol. Zo worden b.v. alle percelen bemest met organische mest en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest, herbiciden en pesticiden. 

Het ruwvoer van Hayster Healthy Herbs wordt na de oogst opgeslagen in donkere loodsen met een vrijwel constante temperatuur; hierdoor zijn verliezen van bepaalde vitaminen in het ruwvoer nihil. 

Indien men nog meer structuur wil toevoegen aan het rantsoen kan men daarvoor ons product Basic Nature gebruiken. Basic Nature is gehakseld gras en kan gemengd worden met onze krachtvoeders of gegeven worden als ruwvoer vervanger. 


Sorteer op:
 
Basic Nature
Basic Nature
OutOfStock
7.30
Gehakseld Tarwestro
Gehakseld Tarwestro
InStock
20.00
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN