logobanner2

Verkopen jullie ook luzerne en/of esparcette?

 
 
Nee. Luzerne en/of esparcette moet men beschouwen als een kruid; periodiek en zeer met mate verstrekken, nooit als ruwvoervervanger of in grote hoeveelheden. Specifiek voor luzerne en esparcette geldt dat men het nooit voor lange tijd mag verstrekken (maximaal 2 weken). Dit geldt overigens voor elk product waarin luzerne en/of esparcette verwerkt is.
Geen enkel product van Hayster bevat luzerne en/of esparcette. Doordat het verschillende gifstoffen bevat is luzerne/esparcette niet zonder risico te mengen met kruiden. Het is ook niet verstandig luzerne/esparcette te mengen met producten van Hayster.
Gezondheid van het paard staat bij ons hoog in het vaandel en daarom houden we ons enkel bezig met gezonde en veilige voeders die een paard normaliter in de vrije natuur ook zou eten; daar hoort luzerne/esparcette absoluut niet bij.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN