bannergroot

Verkrijgbaarheid

 
 

Voergezond werkt voornamelijk met Distributiepunten; voor een snelle afhandeling van uw bestelling, productadvies en/of vragen is het wenselijk dat u contact opneemt met het voor u dichtstbijzijnde Distributiepunt

Onze producten worden door heel Europa verzonden tegen de gebruikelijke verzendkosten; verzendkosten zitten dus niet verborgen in de prijs van het product.

Naast het rechtstreeks verzenden werkt Voergezond met Distributeurs. En distributeur kan een eigen bezorgronde hebben en kan eigen verzendtarieven rekenen; ook is het mogelijk een bestelling op te halen bij een distributiepunt. Informeer bij uw dichtstbijzijnde distributeur naar de mogelijkheden. 

Regio WEST (Zuid Holland, Zeeland, delen van Noord Holland, Utrecht en Noor Brabant). Voor de regio West kunt u het best contact opnemen met:
Voeren Uit De Natuur info@voerenuitdenatuur.nl   Website: www.voerenuitdenatuur.nl

Regio NOORD (Friesland, Groningen, Drenthe, delen van Noord Holland en Overijssel). Voor de regio Noord kunt u het best contact opnemen met:
Zuiver Paardenvoer  info@zuiverpaardenvoer.nl   Website: www.zuiverpaardenvoer.nl

Regio MIDDEN (Veluwe, delen van Gelderland, Utrecht en Overijssel). Voor de regio Midden kunt u het best contact opnemen met:
Equitesse info@equitesse.nl   Website: www.equitesse.nl

Regio ZUID (Limburg, Noord Brabant delen van België en Duitsland). Voor de regio Zuid kunt u het best contact opnemen met:
Puur Paardenvoer info@puurpaardenvoer.nl    Website: www.puurpaardenvoer.nl

Voor palletzendingen, Oost-Europa, Scandinavië, Verenigd Koninkrijk & Ierland en Zuid-Europa kunt u het best contact opnemen met: Voergezond info@voergezond.nl


We zoeken nog enkele distributeurs voor onze producten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom stellen wij bepaalde eisen aan onze distributeurs. Onze eerste regel is dat men alleen distributeur kan worden indien men al vaker producten van Voergezond besteld heeft over een aaneengesloten periode van minimaal 1 jaar. Voldoet u hieraan en is uw interesse gewekt? neem dan voor meer informatie contact met ons op.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN