logobanner2

Welkom

Voor meer informatie, leveringen of pakketzendingen kunt u terecht bij onze distributeurs.  

Zoals de naam van ons bedrijf al zegt streven wij naar "gezonde" paardenvoeders en supplementen. Dit doen wij al jaren vanuit kennis, onderzoek en ervaring.

Alle voeders en supplementen die Voergezond produceert en levert bestaan enkel uit grassen, kruiden, planten, bomen en struiken, zonder kunstmatige toevoegingsmiddelen en/of reststromen uit de (voedingsmiddelen) industrie. 

Pure, zuivere grondstoffen zijn de basis waarop Voergezond teelt en selecteert. Onder de naam "Hayster Healthy Herbs" worden de kruidensupplementen en krachtvoeders geproduceerd die aan deze eisen voldoen.  

Ons streven is niet de laagste prijs te realiseren maar om paarden gezond voeder te bieden, ook voor de lange termijn. Daarom investeren wij veel in het ontwikkelen van kennis, onderzoek en producten, zodat wij u en uw paard(en) beter kunnen ondersteunen in gezondheid, welzijn én bedrijfsvoering. 

Wij breiden regelmatig het assortiment uit, waardoor u onder andere ook producten als bijvoorbeeld lijnzaadolie of stalstrooisel aan uw bestelling kunt toevoegen. Niet alle producten en diensten die we leveren of kunnen leveren staan op deze website; heeft u vragen of bent u op zoek naar bv een testkit laat het ons weten, misschien kunnen we u verder helpen.

Omdat we gezondheid, kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan investeren we veel in onze distributeurs; zij volgen dan ook met regelmaat onze studiedagen om u als klant zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn met o.a. goed onderbouwde adviezen. Daarom zijn onze producten en diensten alleen verkrijgbaar via onze distributeurs en liggen deze niet in een winkel.  

Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op onze website. Indien u daarna opmerkingen, suggesties of vragen heeft, kunt u ons dit laten weten middels het contactformulier.

Nieuw in ons assortiment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN