logobanner2

Overige diensten & Producten

Paarden gezond houden en hun prestaties optimaliseren, dat is waar het voor onze klanten en ook voor ons om draait. Voeding speelt daarin een zeer belangrijke rol. Voergezond staat voor kwalitatief hoogwaardige paardenvoeders die een voorspelbaar resultaat geven.

Net als het overgrote deel van onze klanten dat zijn, zijn wij ook ondernemers. Ondernemers die elke dag gaan voor het beste. Daarom vind je ons nog steeds met beide benen in de stallen en weilanden, de praktijk dus.

Voergezond is meer dan alleen een leverancier van paardenvoeders. Voergezond verzamelt en genereert wereldwijd nutritionele en agrarische kennis die we vervolgens vertalen naar praktische toepassingen in de paardenhouderij. Daarom werken we veel samen met nationale en internationale onderzoeksinstituten en universiteiten op het gebied van paardenvoeding en de agrarische sector. 

Alleen kwalitatief hoogwaardige paardenvoeders in combinatie met de juiste kennis en adviezen helpen paarden, en daarmee onze klanten, echt vooruit! We investeren in onderzoek en kennis vergaring.

Een goed product verkoopt zichzelf en we houden ons aan de boerenwijsheid “wat er aan kwaliteit ontbreekt, moet de reclame goedmaken”. Daarom doen we niet aan sponsoring, vind je ons bijna niet op publieksbeurzen en hebben we geen dure reclamecampagnes.

We delen actief deze kennis en ervaring met onze distributeurs, zodat zij klanten elke dag weer kunnen voorzien van het beste advies.

Als specialist paardenvoeding en weidebeheer biedt Voergezond nog meer diensten en producten aan die niet op deze website staan vermeld maar die interessant kunnen zijn voor paardenhouders. Te denken valt hierbij aan:

  • Suikertest kitt voor weilanden (met deze kitt zijn belangrijke gegevens over het perceel te verzamelen waardoor het tijdstip van beweiden/oogsten of bemesten makkelijk te bepalen is).
  • Graslandkalender voor paarden (dit vergemakkelijkt de planning van graslandbeheer, beweiding, bemesting, oogst, etc.)
  • Diverse grashoogtemeters (alle gegevens over weidebeheer voor paarden makkelijk bijhouden)
  • Urine test (met parameters bloed, urobilinogeen, bilirubine, proteïne, nitriet, ketone, glucose, pH-waarde, dichtheid, leukocyten)
  • Lezingen / workshops (deze bevatten diverse onderwerpen en worden onderverdeeld in twee groepen; particulieren en professionals.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via info@voergezond.nl


Sorteer op:
 
Tijdelijk uitverkocht maar wel alvast te bestellen
Grassuikermeter pakket
Grassuikermeter pakket
OutOfStock
225.95
Houtpellets als brandstof 1200 kilogram
Houtpellets als brandstof 1200 kilogram
OutOfStock
612.25
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN