logobanner2
 
 

De ondersteunende producten van Hayster Healthy Herbs

In de natuur hebben paarden de vrije keuze kruiden en grassen te eten naar behoefte. Het ene paard kiest instinctief kruiden die bijvoorbeeld ontekingsremmend werken terwijl het andere paard hier geen meerwaarde in ziet omdat ontstekingen geen zwak punt zijn of op dat moment niet spelen. De paardenvoeders op de gangbare markt zijn geproduceerd voor het gemiddelde paard. Heeft u die? Fantastisch, dan is vaak het basisvoer voldoende.

Echter, veel mensen hebben geen gemiddeld paard. Er bestaat geen basisvoer wat alle stoffen bevat welke jouw paard nodig heeft. Dat zou ook niet goed zijn, niet alle kruiden kunnen achteloos bij elkaar gebruikt worden. Naast het basisvoer is het dan mogelijk ondersteunende producten bij te voeren met juist die kruiden die het paard nodig heeft.  Wij hebben de juiste kruiden met elkaar gecombineerd en zo heeft elk ondersteunend product zijn eigen kruidengroep en ondersteunende werking.

Alle supplementen van Hayster Healthy Herbs werken het best wanneer zij preventief worden gegeven. Daarnaast zijn zij natuurlijk ook goed te gebruiken wanneer het paard al bepaalde symptomen vertoont die niet gewenst zijn; overleg altijd wel eerst met uw dierenarts zodat duidelijk is wat precies de oorzaak is en de beste behandelmethode vastgesteld kan worden. 
Hayster Healthy Herbs supplementen zijn geen diergeneesmiddelen. Ze zijn secuur samengesteld uit biologisch geteelde kruiden, elk met een specifieke eigenschap en werking, en werken ondersteunend.

Vlinderbloemigen, zoals o.a. luzerne en esparcette, moeten worden gezien als kruid en niet als basisvoeder. Vanwege o.a. het eiwitgehalte, taninen en andere (gif)stoffen in beide genoemde producten is het niet aan te raden dergelijke producten te voeren tesamen met onze producten. De stoffen die luzerne en esparcette bevatten kunnen in combinatie met andere kruiden een zeer nadelig effect hebben op het paard, vooral bij langdurige toediening. Dit is 1 van de redenen waarom wij geen luzerne, esparcette of andere vlinderbloemigen in onze producten verwerken, en ook 1 van de redenen waarom deze gewassen niet massaal in de landbouw gebruikt worden. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN