logobanner2

Veel gestelde vragen & Lezingen

 
 

We krijgen vele vragen over paardenvoeding en de kern van de vragen draait meestal om de vraag "wat is nu goed of juist?". 
Zoals ook op deze website is te lezen werken we veel samen met nationale en internationale onderzoeksinstituten en universiteiten op het gebied van paardenvoeding en de agrarische sector. Ook doen we veel onderzoek en zijn daarom dagelijks te vinden in stallen en weilanden. Voor ons als professionele organisatie is het daarom moeilijk om de hoeveelheid vragen die we dagelijks krijgen snel te beantwoorden. 

Voor vragen of productadviezen kunt u beter terecht bij onze distributeurs. Een andere mogelijkheid is het bezoeken van één van onze lezingen die van tijd tot tijd op verschillende locaties gegeven worden. 

Een lezing kan ons de mogelijkheid geven bepaalde zaken nader toe te lichten en omdat de lezing interaktief is kunnen er ook vragen worden gesteld. Voor meer informatie over lezingen kan men het beste contact opnemen met de dichtsbijzijnde distributeur of kijken op onze facebookpagina.Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN