logobanner2

Ventri Mix 1 Kg

Ventri Mix 1 Kg
Ventri Mix 1 Kg
43.25
InStock
 
Aantal

Voedingssupplement voor paarden met een gevoelige maag. Ventri mix beschermt de maagwand en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

Bewaaradvies
Emmer na gebruik goed sluiten en bewaren in een droge omgeving bij maximaal 25° C.

Toediening
Voor een optimale werking van Hayster Ventri Mix kunnen de kruiden door het voer worden geven. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te bouwen tot de aangegeven dosering. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. 

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Let op
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Bijwerkingen 
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: Paarden en pony's
Week 1: 250 gram per dag 
Week 2-3: 150 gram per dag 
Onderhoudsdosering: 50 gram per dag 
Toedienen gedurende minimaal 4 tot 6 weken.

Maximale dosis per paard per dag: 100 gram.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen. Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN