logobanner2

Souplesse Mix

Souplesse Mix
28.00
InStock
 
Gewicht
Aantal

De basis voor soepele gewrichten is een goede doorbloeding. Alleen dan worden de afvalstoffen goed afgevoerd en kunnen belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen worden aangevoerd. Voldoende beweging is hiervoor noodzakelijk, maar is helaas niet altijd mogelijk. De kruiden in Souplesse Mix ondersteunen een goede doorbloeding van pezen, spieren en gewrichten. Deze kruiden kunnen natuurlijke beweging niet vervangen, maar wel ondersteuning bieden in tijden wanneer voldoende beweging geven niet mogelijk is.

Voor nieuwe kraakbeencellen gebruikt het lichaam de bouwstoffen die in het lichaam aanwezig zijn, zoals collageen, glucosamine, chondroitine en bepaalde zwavelverbindingen. Souplesse Mix bevat deze stoffen niet maar ondersteunt het productieproces in het lichaam om deze stoffen te kunnen maken en dat is precies zoals de natuur het bedoelt heeft.

Meerwaarde

·         Ondersteunt het bewegingsapparaat op een natuurlijke manier
·         In brokvorm, dus makkelijk opneembaar zonder verliezen
·         Makkelijk te doseren
·         Smakelijk en gezond
·         100% zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden, zonder toevoegingen
·         Ondersteunt het verwijderen van afvalstoffen

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering:  10 gram per 100 kilogram lichaamsgewicht. Souplesse Mix kan gerust gedurende langere periode dagelijks worden gegeven.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen. Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN