logobanner2

Relax Mix 1 Kg

Relax Mix 1 Kg
Relax Mix 1 Kg
33.55
InStock
 
Aantal

De kruiden in de Hayster Healthy Herbs Relax Mix dragen bij aan het bereiken van meer innerlijke rust.  

Hayster Healthy Herbs Relax Mix is specifiek bedoeld voor toediening gedurende minimaal 3 – 4 weken en ondersteunt de andere maatregelen die u neemt om  nerveuze reacties bij uw paard te helpen verminderen. Hayster Healthy Herbs Relax Mix bestaat voor 100% uit zorgvuldig geselecteerde kruiden.

Meerwaarde
·         In brokvorm, dus makkelijk opneembaar zonder verliezen
·         Makkelijk te doseren
·         Smakelijk en gezond
·         100% zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden, zonder toevoegingen
·         Laag eiwit- en suikergehalte

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: 10 gram per 100 kg lichaamsgewicht. U kunt Relax Mix gerust gedurende langere periode dagelijks geven.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen. Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN