logobanner2

Omega 3-6-9 Olie 1 liter

Omega 3-6-9 Olie 1 liter
22.50
InStock
 
Aantal

Bevat een uitgekiende combinatie van essentiële vetzuren die de gezondheid van uw paard ondersteunen. Deze vetzuren vormen een belangrijk onderdeel van een goed rantsoen.
Paarden die voldoende en kwalitatief goed gras en kruiden krijgen halen deze essentiële vetzuren uit het gras en kruiden. Paarden die een zeer rijk koolhydraten rantsoen krijgen met te weinig vetten moeten een aanvulling krijgen van essentiële vetzuren. Voor paarden met bepaalde gezondheidsproblemen geldt hetzelfde. Voor deze groep paarden is er de Hayster Oil Omega 3-6-9.

Hayster Oil Omega 3-6-9

  • Ondersteunt een optimale conditie van huid en vacht
  • Ondersteunt de huid zijn bij eczeemklachten zoals zomereczeem, mok, rasp, etc.
  • Werkt ondersteunend bij de remming van ontstekingsprocessen
  • Ondersteunt wondgenezing
  • Ondersteunt de doorbloeding
  • Is een rijke energiebron voor meer energie en uithoudingsvermogen

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: Paarden 40 ml per dag. Pony’s 20 ml per dag.

Ingrediënten: Lijnzaadolie, teunisbloemolie, koolzaadolie, hennepzaadolie, natuurlijke vitamine E


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN