logobanner2

Natuur Mix 1 Kg

Natuur Mix 1 Kg
Natuur Mix 1 Kg
22.55
InStock
 
Aantal

Bevat kruiden die in het seizoen in de natuur te vinden zijn. Paarden in de vrije natuur verplaatsen zich voortdurend en voeden zich met duizenden verschillende stoffen. Deze halen zij uit verschillende grassen, kruiden, bomen, struiken, fruit en wortels. De wisselende vegetatie is niet alleen rijk aan vitaminen en mineralen maar ook aan stoffen met bijvoorbeeld een desinfecterende werking, een bloedreinigende werking, pijnstillende werking, etc. Een paard in de natuur eet elke dag kruiden, maar niet het hele jaar door hetzelfde; de meeste kruiden groeien tenslotte ook niet eens het hele jaar door.

Hayster Healthy Herbs Natuur Mix bestaat uit tientallen soorten gras en kruiden en per seizoen wordt de samenstelling aangepast, omdat er rekening gehouden wordt met de groei en bloeitijd van de verschillende soorten grassen en kruiden. Hayster Healthy Herbs Natuur Mix bestaat voor 100% uit zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden en heeft een laag eiwit- en suikergehalte.

Meerwaarde

·         In brokvorm, dus makkelijk opneembaar zonder verliezen
·         Makkelijk te doseren
·         Smakelijk en gezond
·         100% zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden, zonder toevoegingen
·         Laag eiwit- en suikergehalte, bevat ook weinig NSK's

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: 10 gram per 100 kilogram lichaamsgewicht. Kan onbeperkt gegeven worden.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen. Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN