logobanner2

Grassuikermeter pakket

Grassuikermeter pakket
Grassuikermeter pakket
225.95
OutOfStock
 
Uitverkocht

Indien het gewenst is om het suikergehalte van vers weidegras direct te bepalen, is dit pakket dé oplossing. In tegenstelling tot vele andere populaire methoden, waaronder een analyse, is dit pakket uiterst nauwkeurig, praktisch maar vooral snel; men meet immers de exacte waarden van het perceel waar men het paard op wil laten grazen en de uitslag heeft men direct voor handen. 
 
Doordat dit pakket ook een multimeter en handleiding bevat krijgt men ook inzicht waarom, wanneer en hoe een hoog of laag suikergehalte in het perceel aanwezig is. Het suikergehalte in gras wordt namelijk door meerdere factoren bepaald en veel van deze factoren kan men met dit pakket meten. 
Zodoende kan men ook een beweidingsplan gaan opstellen of wordt de keus van een juist graslandmengsel vergemakkelijkt. 

Deze analoge suikermeter voor gras is uitgevoerd met ATC en wordt geleverd in een luxe kunststof bewaardoosje incl. druppelpipet, stelschroevendraaiertje, schoonmaakdoekje en handleiding. De suikermeter is in Denemarken geijkt voor het meten van het suiker in weidegras. De suikermeter geeft een onmiddellijke aflezing en is eenvoudig in gebruik. 

Het pakket bevat:

- Analoge suikermeter inclusief toebehoren
- Gras-pers
- Combimeter; temperatuur, vocht, pH en licht.
- Handleiding

Met regelmaat organiseert Voergezond workshops/lezingen waarin men kan leren te werken met o.a. dit pakket.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN