logobanner2

Darmflora Mix

Darmflora Mix
Darmflora Mix
19.70
InStock
 
Gewicht
Aantal

Darmflora Mix versterkt de darmflora en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Hayster Healthy Herbs Darmflora Mix bestaat uit zorgvuldig op elkaar afgestemde kruiden die door in de vrije natuur levende paarden periodiek gegeten worden om een gezonde darmflora te behouden. 

Darmflora Mix kan gewoon gebruikt worden bij wedstrijd paarden, omdat er geen verboden middelen inzitten.  Ook kan Darmflora Mix gebruikt worden in combinatie met de traditionele (chemische) ontwormingsmiddelen.

Darmflora Mix bevat een paar kruiden die onder bepaalde omstandigheden schadelijk kunnen zijn voor dragende merries. Echter de samenstelling van Darmflora Mix is zodanig, dat juist deze kruiden moeten samenwerken met de andere aanwezige kruiden. Hierdoor is Darmflora Mix ook te gebruiken bij dragende merries en ook bij veulens; houdt u echter wel aan de aangegeven dosering en overschrijdt deze niet.

Meerwaarde

·         In brokvorm, dus makkelijk opneembaar zonder verliezen
·         Makkelijk te doseren
·         Ondersteunt de weerstand 
·         100% zorgvuldig geselecteerde grassen en kruiden, zonder toevoegingen
·         100% op natuurlijke basis

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Dit is erg vervelend, zeker omdat we dergelijke kennis, ervaring en informatie wel in huis hebben. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op met uw dichtstbijzijnde distributeur.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Adviesdosering: Gebruik 10 gram per 100 kilo lichaamsgewicht, dit is de maximale dagelijkse dosering. Verdeel deze dosering over twee voerbeurten. Meng de dosering met het gewone voer en geef deze kuur 7 dagen achtereen. Herhaal deze kuur elke 10 tot 12 weken over het gehele jaar.

Ingrediënten: Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen
Een algemene ingrediëntenlijst en/of analyse ligt ter inzage bij onze distributeurs; deze kunnen niet worden toegestuurd.

 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN